lørdag 24. mai 2014

Fjellmaraton neste lørdag

1 uke igjen til Fjelleventyret! Joho!!! Det blir så spennende!
Vårens fineste eventyr med den vakreste utsikten. Så vakkert at man kan "glemme" at man har vondt. Jeg gleder meg!!

Men det er noen men her: Jeg har ikke fått trent slik jeg har ønsket pga akilles-skaden som satte meg ut i litt for mange uker. 
Nå har jeg akkurat begynt å føle meg bittelitt ovenpå igjen, men ikke på langt nær der jeg skulle vært (hvis jeg ikke hadde blitt skadet).
Jeg har ikke fått løpt så mange langturer enda (etter at jeg fikk begynne å løpe igjen) og i hvertfall ikke noen lange langturer.

Så:
Jeg er spent på om jeg klarer å holde i 21.1 km.
Og jeg er spent på om akilles-senen holder distansen i år

Jeg kommer til å DNF dersom det blir for vondt i akillesen. Da får jeg bare sitte å blomstre og nyte utsikten til det kommer en bil og plukker meg opp:))
Men jeg håper selvfølgelig at jeg ikke får vondt og at jeg fullfører med enda bedre tid enn i fjor. I fjor løp jeg på 1.50.32.
Målet er å se slutten av 40-tallet. 

Jeg kjenner at jeg begynner å svette litt og får hjertebank når jeg tenker på det nå. 
Men jeg gleder meg så sinnsykt mye!!! 
Er det flere som skal opp i fjellheimen neste lørdag?


6 kommentarer:

 1. Ai ai ai ai..... jeg vil også ;-) Dvs. jeg vet ikke om jeg egentlig vil løpe 21km på asfalt men jeg vet at jeg vil til fjellheimen. Og 10km i terrenget er absolutt en fantastisk bra løp..... så nå må jeg virkelig tenke meg om et par ganger her; fnis - kanskje vi ses!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er så vakkert i Jotunheimen. Jeg elsker fjellet over alt på jord.
   Det hadde vært hyggelig om vi sees. Mannen min løp det 10 km terrengløpet i forfjor og han syns det var bra! Endel tøff og morsom utfor på slutten :))

   Slett
 2. Hei. Jeg stiller til start oppe på Flya. Håper værmeldingen holder og at værdraget kommer fra nord. Bra for akilles at det stort sett går nedover! Godt å lese at du er sånn halvveis på beina igjen. Nå skal jeg øyeblikkelig ut på siste hardøkta før neste helg: Herding av lår med mange raske kilometre nedoverbakkeløping etterfulgt av ei mil flatt. Sees sikkert til helga.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, Roger! Da sees vi! Lykke til med siste hardøkta før neste helg.

   Slett
 3. Blir rent misunnelig. Kos deg kjempe masse, og blomster er heller ikke det værste om akilles svikter. Krysser fingrene for deg(der jeg sitter å leser til eksamen, igjen)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Kristine! Jeg gleder meg kjempemasse og håper at jeg klarer å fullføre. Har kjent akillesen litt mer igjen, men ser positivt på det og regner med at det går bra. Lykke til med eksamensforberedelser igjen :)

   Slett